Author Topic: Stunts meeting quiz  (Read 4832 times)

Akoss Poo a.k.a. Zorromeister

  • Smelling spam in the air
  • *******
  • Posts: 5916
  • Chürmüü! :-)
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« on: July 20, 2005, 03:50:34 PM »
I've just created a quiz about the meeting, just for fun. I guess the participants of the meeting know most of the answers, but I wonder what the others think about the answers. :) (For a part of the answers, JTK's diary is a help.)

WORLD STUNTS MEETING II QUIZ

1.) Who invented the Fisse song?

a.) Dinmor
b.) Diesel Joe
c.) Zaki
d.) Akoss Poo

2. What did not happen on the meeting?

a.) Zak b?ffing
b.) Akoss embracing a Danish girl
c.) JTK bathing in the cold sea
d.) playing a football match

3. What is Ole famous for?

a.) for his nice smile
b.) for dryassing half a liter of p?linka
c.) for his penis
d.) for his great Stunts driving skills

4. About who was the drinking song invented?

a.) Akoss Poo
b.) Krys Toff
c.) Diesel Joe
d.) Bonzai Joe

5. Who said the famous sentence 'P?linka is mandatory'?

a.) Akoss Poo
b.) Diesel Joe
c.) Ole
d.) Bonzai Joe

6.) Which fisse name is not in the famous Fisse song?

a.) pina
b.) Fotze
c.) pista
d.) pussy

7. How did Akoss lost his virginity?

a.) by stallin a Depeche Mode CD
b.) with singing the fisse song
c.) with listening to a Depeche Mode CD
d.) with eating chilli beans in Laura's pina

8. Which of these foods wasn't eaten on the meeting?

a.) seafood
b.) chilli beans
c.) gulasch
d.) frikadeller

9. Who did not fell with the shopping cart?

a.) Akoss Poo
b.) Dinmor
c.) Zaki
d.) Diesel Joe

10. Who preparred the first dinner for us?

a.) Zaki
b.) Bonzai Joe
c.) Thomas
d.) Ole

11. What does ?l mean?

a.) pussy
b.) oil
c.) beer
d.) cupboard

12. Who put more chilli onto the stallin hell chilli beans?

a.) Akoss of course
b.) Ole
c.) Krys Toff
d.) Bonzai Joe

13. What is 'Middelfart'?

a.) a fart in the center of a room
b.) a fart in the middle of the road between Hannover and Aarhus
c.) a Danish town
d.) farting level betweel small fart and big fart

14. Who went to party into a Danish pub of these?

a.) JTK
b.) Zaki
c.) Bonzai Joe
d.) Diesel Joe

15. Who arrived first to the meeting of these?

a.) JTK
b.) Krys Toff
c.) Argammon
d.) Akoss and Zak

16. How many 4 cls of p?linka was drunk by Bonzai Joe on Saturday?

a.) 3
b.) 4
c.) 5
d.) 8

17. What did not happen on the meeting of these?

a.) Dinmor womanized
b.) Akoss Poo went at night into the cold sea for bathing
c.) Diesel Joe smoked
d.) Krys farted right into Akoss Poo's face

18. Who wasn't met by the stuntsers during the meeting?

a.) Ole
b.) Mickael
c.) Martin
d.) Lise

19. Who designed the P?linka track?

a.) Bonzai Joe
b.) Akoss Poo
c.) Ole
d.) Diesel Joe

20. Who did not try the stallin hell Pegasus in the tivoli park?

a.) Akoss Poo
b.) Dinmor
c.) Diesel Joe
d.) JTK

21. What made Zak almost vomit?

a.) the roundabout in the tivoli park
b.) Akoss Poo's constant farting
c.) 4 cl of p?linka
d.) shitty smell in Aarhus

22. Which girl was liked by Akoss Poo the most?

a.) Julia
b.) the rollercoaster girl
c.) the girl he bumped into at least 10 times in the car bumping ground
d.) the 'sporty fisse'

23. Did Diesel Joe suspend his vegetarianism for the meeting?

a.) no, he didn't
b.) yes, he did for the whole meeting
c.) yes, but only once
d.) yes, twice

24. Which game wasn't played by the stuntsers?

a.) minigolf
b.) Stunts
c.) table hockey
d.) they played all of these three

25. How many times did Zak b?ff?

a.) he never b?ffed
b.) once
c.) twice
d.) fourteen times
"Pina, pina, pina, pina!" (Ganxsta Zolee és a Kartel)

Krys TOFF

  • Makes love with Stunts
  • ******
  • Posts: 4713
  • Stunts Career project manager
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« Reply #1 on: July 20, 2005, 05:04:13 PM »
LOL, nice quizz.
Common CTG, try to find the answers. :lol:

Just one thing Akoss : real answer of question 25 is not in the proposals... :shock:

DieselJoe

  • Cherry`s Chaser
  • **
  • Posts: 597
  • B?ff!
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« Reply #2 on: July 20, 2005, 05:04:44 PM »
A great Quiz! :-D
I'm afraid that not every answer will be correct (I mysteriously cannot remember everything :lol:), but I'll try:

1. b) (not sure, a or d might also be right)
2. d) (sure)
3. c) (:mrgreen:)
4. d) (I'm proud 8))
5. d) (not really sure)
6. d) (of course)
7. c) (think I heard such a story)
8. c) (for me, also a and d)
9. c) (my elbow's still hurting a bit)
10. c) (your mother)
11. c) (guess  I had some of that)
12. b) (sick)
13. c) (even if answer d also established)
14. d) (great live band, great fisses)
15. a) (definately)
16. c) (don't know, must have been a lot, but 8 sounds too much)
17. d) (can't remember any farts from him)
18. d) (sadly)
19. a) (who else?)
20. d) (he had to cook)
21. a) (looked really close)
22. b) (too bad she didn't want to join us)
23. a) (never)
24. d) (yeah)
25. d) (unbelievable)
"Why can't we not be sober?"
Tool

DieselJoe

  • Cherry`s Chaser
  • **
  • Posts: 597
  • B?ff!
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« Reply #3 on: July 20, 2005, 05:06:46 PM »
@Krys: Yeah, right, I remember. But the answer is close!

@Others: Try yourself, don't look! :P
"Why can't we not be sober?"
Tool

Akoss Poo a.k.a. Zorromeister

  • Smelling spam in the air
  • *******
  • Posts: 5916
  • Chürmüü! :-)
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« Reply #4 on: July 20, 2005, 05:21:17 PM »
Diesel Joe, 23 answers are correct.

Yes CTG (and Usrin, and others), try it without watching DJ's answers.

To Diesel Joe: the rollercoaster girl wanted to join us I guess, but she had to control our way on the Highway To Hell. :D:D:D
"Pina, pina, pina, pina!" (Ganxsta Zolee és a Kartel)

Krys TOFF

  • Makes love with Stunts
  • ******
  • Posts: 4713
  • Stunts Career project manager
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« Reply #5 on: July 20, 2005, 05:51:04 PM »
My guesses :

1.) Who invented the Fisse song?
a.) Dinmor

2. What did not happen on the meeting?
d.) playing a football match

3. What is Ole famous for?
c.) for his penis

4. About who was the drinking song invented?
c.) Diesel Joe

5. Who said the famous sentence 'P?linka is mandatory'?
d.) Bonzai Joe

6.) Which fisse name is not in the famous Fisse song?
d.) pussy

7. How did Akoss lost his virginity?
c.) with listening to a Depeche Mode CD

8. Which of these foods wasn't eaten on the meeting?
c.) gulasch

9. Who did not fell with the shopping cart?
c.) Zaki

10. Who preparred the first dinner for us?
c.) Thomas

11. What does ?l mean?
c.) beer

12. Who put more chilli onto the stallin hell chilli beans?
b.) Ole


13. What is 'Middelfart'?
c.) a Danish town

14. Who went to party into a Danish pub of these?
d.) Diesel Joe

15. Who arrived first to the meeting of these?
a.) JTK

16. How many 4 cls of p?linka was drunk by Bonzai Joe on Saturday?
b.) 4

17. What did not happen on the meeting of these?
a.) Dinmor womanized

18. Who wasn't met by the stuntsers during the meeting?
d.) Lise

19. Who designed the P?linka track?
a.) Bonzai Joe

20. Who did not try the stallin hell Pegasus in the tivoli park?
d.) JTK

21. What made Zak almost vomit?
a.) the roundabout in the tivoli park

22. Which girl was liked by Akoss Poo the most?
b.) the rollercoaster girl
c.) the girl he bumped into at least 10 times in the car bumping ground
Both answers apply, but b) is the supposed correct answer

23. Did Diesel Joe suspend his vegetarianism for the meeting?
a.) no, he didn't

24. Which game wasn't played by the stuntsers?
d.) they played all of these three

25. How many times did Zak b?ff?
6 times as far as I remember, not in the proposals. But he may have boffed again after I left you in Hamburg. :wink:

Dinmor

  • Stunts Maniac
  • *
  • Posts: 66
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« Reply #6 on: July 20, 2005, 05:51:40 PM »
Lol, great quiz. Here are the right answers!

1B

2D

3C

4C

5D

6D

7A

8C

9C

10C

11C

12B

13C

14D

15A

16D

17A

18D

19B

20D

21A

22B

23A

24D

25 Another answer
I know I believe in nothing, but it is my nothing.

zaqrack

  • Administrator
  • Makes love with Stunts
  • *****
  • Posts: 4530
    • View Profile
    • ZakStunts
Stunts meeting quiz
« Reply #7 on: July 21, 2005, 09:53:09 AM »
lol :)

my guesses:

1B
2D (table football doesn't count? :))
3C
4A
5C
6D
7A (don't even try to hide it :D)
8C
9C (at least I don't remember to :))
10C
11C
12B (he is crazy :))
13C (altough D could be also correct :))
14D
15A (maybe Argammon left before we came :D))
16C (definitely way too much for him :))
17A (depends on what womanizing means :))
18D
19A (we have proof :))
20D (me neither because of the stallin hell white one before :-S)
21A (that's what I was speaking about :))
22B
23A (at least he didn't know about the 500g sasuage in the sauce  :lol:)
24D
25D (seafood caused 8 of these, almost vomiting 2)

BonzaiJoe

  • Eats Stunts
  • ******
  • Posts: 5085
    • View Profile
    • Purple
Re: Stunts meeting quiz
« Reply #8 on: July 21, 2005, 01:09:55 PM »
WORLD STUNTS MEETING II QUIZ

1.) Who invented the Fisse song?


b.) Diesel Joe


2. What did not happen on the meeting?


d.) playing a football match

3. What is Ole famous for?


c.) for his penis


4. About who was the drinking song invented?


c.) Diesel Joe


5. Who said the famous sentence 'P?linka is mandatory'?


c.) Ole


6.) Which fisse name is not in the famous Fisse song?


d.) pussy

7. How did Akoss lost his virginity?

a.) by stallin a Depeche Mode CD :D


8. Which of these foods wasn't eaten on the meeting?


c.) gulasch


9. Who did not fell with the shopping cart?


c.) Zaki


10. Who preparred the first dinner for us?


c.) Thomas


11. What does ?l mean?


c.) beer           (that was hard...)
 
12. Who put more chilli onto the stallin hell chilli beans?


b.) Ole


13. What is 'Middelfart'?


c.) a Danish town


14. Who went to party into a Danish pub of these?


d.) Diesel Joe

15. Who arrived first to the meeting of these?

a.) JTK


16. How many 4 cls of p?linka was drunk by Bonzai Joe on Saturday?



d.) 8    (but 5 of them were within less than 5 minutes)

17. What did not happen on the meeting of these?

a.) Dinmor womanized


18. Who wasn't met by the stuntsers during the meeting?

b.) Mickael (his name is "Michael")
d.) Lise

19. Who designed the P?linka track?

a.) Bonzai Joe


20. Who did not try the stallin hell Pegasus in the tivoli park?


d.) JTK

21. What made Zak almost vomit?

a.) the roundabout in the tivoli park
(b.) Akoss Poo's constant farting)


22. Which girl was liked by Akoss Poo the most?


b.) the rollercoaster girl


23. Did Diesel Joe suspend his vegetarianism for the meeting?

a.) no, he didn't


24. Which game wasn't played by the stuntsers?


d.) they played all of these three

25. How many times did Zak b?ff?


d.) (about) fourteen times
But we can't be quite sure.


DieselJoe

  • Cherry`s Chaser
  • **
  • Posts: 597
  • B?ff!
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« Reply #9 on: July 21, 2005, 07:22:58 PM »
Seems like I had a wrong translation of "to womanize" in my mind.

To the CD-question: REALLY!?!?!? :-D  :-D  :-D
"Why can't we not be sober?"
Tool

Akoss Poo a.k.a. Zorromeister

  • Smelling spam in the air
  • *******
  • Posts: 5916
  • Chürmüü! :-)
    • View Profile
Stunts meeting quiz
« Reply #10 on: July 22, 2005, 03:44:13 PM »
Here are the solutions (everybody answered I think who wanted):

1.) Who invented the Fisse song?
b.) Diesel Joe
Of course Diesel Joe, on the night we went to party.

2. What did not happen on the meeting?
d.) playing a football match
Sad but true...

3. What is Ole famous for?
c.) for his penis
Yes, according to a song which was invented by Dinmor while Ole was taking a pee.

4. About who was the drinking song invented?
c.) Diesel Joe
A great teamwork of all of us, and yes, the long song was about Diesel Joe. :)

5. Who said the famous sentence 'P?linka is mandatory'?
c.) Ole
Surprise or not, it wasn't BJ but Ole, who was the other big p?linka drinker.

6.) Which fisse name is not in the famous Fisse song?
d.) pussy
Yeah, remember: "Fisse-Fotze-foufounne-pina-pista!!!"

7. How did Akoss lost his virginity?
c.) with listening to a Depeche Mode CD
"A" was the funny answer, those who insisted on the joke chose this. But the true answer is of course "C".

8. Which of these foods wasn't eaten on the meeting?
c.) gulasch
Yes, a real Hungarian strong gulasch is still wasn't eaten by the stuntsers...

9. Who did not fell with the shopping cart?
c.) Zaki
He was only dying from laughing at me when I fell. :D

10. Who preparred the first dinner for us?
c.) Thomas
Frikadeller must have preparred by a Danish, and yes, Thomas was the cook.

11. What does ?l mean?
c.) beer
It was the second Danish word I learned. :D

12. Who put more chilli onto the stallin hell chilli beans?
b.) Ole
I still admire him for that! :D

13. What is 'Middelfart'?
c.) a Danish town
We found that on a map for tourists nearby Kolding. :) Funny town name. :)

14. Who went to party into a Danish pub of these?
d.) Diesel Joe
Of course, the others went to bath in the sea.

15. Who arrived first to the meeting of these?
a.) JTK
His car was next to BJ's house when DJ's car arrived. :)

16. How many 4 cls of p?linka was drunk by Bonzai Joe on Saturday?
c.) 5
Well, I remember it was 5. I gave him 5 p?linkas, 4 of them was within 20 minutes. If Jacky says he drank 3 more alone, I believe. BJ?

17. What did not happen on the meeting of these?
a.) Dinmor womanized
Yes, unfortunately this is the right choice, and not Krys' farting... He had one really crazy moment on the meeting and that was it...

18. Who wasn't met by the stuntsers during the meeting?
d.) Lise
Still don't understand why. I wanted to meet her, and I think most of us, too.

19. Who designed the P?linka track?
a.) Bonzai Joe
Who else? :D

20. Who did not try the stallin hell Pegasus in the tivoli park?
d.) JTK
He should have tried it. :D

21. What made Zak almost vomit?
a.) the roundabout in the tivoli park
Yes, he really looked sick after it...

22. Which girl was liked by Akoss Poo the most?
b.) the rollercoaster girl
Yeeeeees, I still miss her nice voice and smile! :D:D:D

23. Did Diesel Joe suspend his vegetarianism for the meeting?
a.) no, he didn't
What is life without meat... It could be awful...

24. Which game wasn't played by the stuntsers?
d.) they played all of these three
Yes, all of them was great. :)

25. How many times did Zak b?ff?
d.) fourteen times
B??????????????????FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF!!! :D:D:D Thanks for these b?ffs, Zak! :D

I sent the quiz to CTG while forum was not working, he had 17 correct answers.
Krys: 21, Dinmor: 20, Zak: 23, BJ: 23.
+1 for Dinmor and BJ if BJ really drank 8 p?linkas. :D
"Pina, pina, pina, pina!" (Ganxsta Zolee és a Kartel)

BonzaiJoe

  • Eats Stunts
  • ******
  • Posts: 5085
    • View Profile
    • Purple
Stunts meeting quiz
« Reply #11 on: July 22, 2005, 11:36:37 PM »
Quote from: "Akoss Poo"
18. Who wasn't met by the stuntsers during the meeting?
d.) Lise
Still don't understand why. I wanted to meet her, and I think most of us, too.


Because we broke up?
But we can't be quite sure.