Author Topic: Resetting highscores  (Read 3807 times)

miguel

  • Guest
Resetting highscores
« on: July 25, 2005, 02:04:19 PM »
I would like to compare my own times, so i should reset the best times. Is there a way to do it?

Paleke

  • Stunts Master
  • *
  • Posts: 167
  • Mike broke the hubble! Mike broke the hubble!
    • View Profile
    • World Stunts Championship
Resetting highscores
« Reply #1 on: July 25, 2005, 09:31:12 PM »
Eeeeeh? What are you trying to say??

For your nickname I think you speak Spanish, right? If so, you can ask the question in Spanish, some of us speak it too...
I calculated the odds of this succeeding versus against the odds I was doing something incredibly stupid...and I went ahead anyway.

DieselJoe

  • Cherry`s Chaser
  • **
  • Posts: 597
  • B?ff!
    • View Profile
Resetting highscores
« Reply #2 on: July 25, 2005, 10:27:04 PM »
Simply delete the .trk file of the track. Stunts will create a new, clear one then.
"Why can't we not be sober?"
Tool

Paleke

  • Stunts Master
  • *
  • Posts: 167
  • Mike broke the hubble! Mike broke the hubble!
    • View Profile
    • World Stunts Championship
Resetting highscores
« Reply #3 on: July 26, 2005, 06:05:28 AM »
Wait, that was what he was asking? Daaaaamn, the long hours of study are finally taking effect on me now ](*,)  :smt031  :smt021  :smt026  :smt027  :smt028  :smt005 :smt101  :smt110  :smt119  :smt120  :smt040
I calculated the odds of this succeeding versus against the odds I was doing something incredibly stupid...and I went ahead anyway.

DieselJoe

  • Cherry`s Chaser
  • **
  • Posts: 597
  • B?ff!
    • View Profile
Resetting highscores
« Reply #4 on: July 26, 2005, 05:05:26 PM »
Argh! NO! Of course the .hig file!!!


Daaaaamn, the long hours of drinking are finally taking effect on me now :-D
"Why can't we not be sober?"
Tool

Anonymous

  • Guest
Resetting highscores
« Reply #5 on: July 26, 2005, 06:10:46 PM »
Well, I don't speak Spanish despite my nick, and yes, my English isn't so good either.  :oops:

But thanks for the help.

DieselJoe

  • Cherry`s Chaser
  • **
  • Posts: 597
  • B?ff!
    • View Profile
Resetting highscores
« Reply #6 on: July 26, 2005, 07:51:09 PM »
I didn't have any problems with your english! :wink:
"Why can't we not be sober?"
Tool

Paleke

  • Stunts Master
  • *
  • Posts: 167
  • Mike broke the hubble! Mike broke the hubble!
    • View Profile
    • World Stunts Championship
Resetting highscores
« Reply #7 on: July 27, 2005, 04:14:32 AM »
I didn't either, it's just that I didn't understand your question...
I calculated the odds of this succeeding versus against the odds I was doing something incredibly stupid...and I went ahead anyway.

Anonymous

  • Guest
Resetting highscores
« Reply #8 on: April 02, 2006, 09:31:42 PM »
If you want to reset your highscore, then go into the track, place a tree or something and then save the track. The highscore is now freee. 8)

Mingva

  • Guest
Resetting highscores
« Reply #9 on: April 06, 2006, 06:14:38 PM »
Just delete .his file of the track, and your all highscores will disappear :)

CTG

  • Having only spam addict friends
  • ********
  • Posts: 22109
    • View Profile
Resetting highscores
« Reply #10 on: April 06, 2006, 08:29:34 PM »
Quote from: "Mingva"
Just delete .his file of the track, and your all highscores will disappear :)


GOTCHA, you used a cheated Stunts version with .his files against .hig  :P
4769,37 km

Chulk

  • Breaths Stunts
  • ******
  • Posts: 3621
  • "Do, or do not. There is no try."
    • View Profile
Resetting highscores
« Reply #11 on: April 06, 2006, 09:34:45 PM »
Or you can simply download Score blaster and delete every previous result.
There's a General Custer for every urban tribe