Author Topic: DosBox does not see new files  (Read 2703 times)

dreadnaut

  • Corner Controller
  • ***
  • Posts: 1260
    • View Profile
    • chezDreadnaut
DosBox does not see new files
« on: February 10, 2013, 02:28:53 PM »
Maybe it's common knowledge, but I couldn't find anything about it on the forums.

You know when you download a new track or replay and you can't see it in Stunts, when you are running it in DosBox? And you have to restart the program and the it appears?

Yesterday I actually read the documentation, and apparently it's the expected behaviour. But you can just press Ctrl-F4 (or run rescan at the dos prompt) and new files will appear!

CTG

  • Having only spam addict friends
  • ********
  • Posts: 22186
    • View Profile
Re: DosBox does not see new files
« Reply #1 on: February 10, 2013, 02:52:55 PM »
Re-mount, that's all. :)
5279,56 km (PB)

zaqrack

  • Administrator
  • Makes love with Stunts
  • *****
  • Posts: 4542
    • View Profile
    • ZakStunts
Re: DosBox does not see new files
« Reply #2 on: February 10, 2013, 03:03:18 PM »
wow, thanks for the tip, I was not aware of this keyboard shortcut.

RTFM Zak :)


Friker

  • Otto's Student
  • **
  • Posts: 386
    • View Profile
Re: DosBox does not see new files
« Reply #3 on: February 10, 2013, 03:41:29 PM »
wow, thanks for the tip, I was not aware of this keyboard shortcut.

RTFM Zak :)

exact thoughts here :)

dreadnaut

  • Corner Controller
  • ***
  • Posts: 1260
    • View Profile
    • chezDreadnaut
Re: DosBox does not see new files
« Reply #4 on: February 10, 2013, 03:50:04 PM »
Re-mount, that's all. :)

I find Ctrl-F4 easier than remounting: it works while Stunts is running!

CTG

  • Having only spam addict friends
  • ********
  • Posts: 22186
    • View Profile
Re: DosBox does not see new files
« Reply #5 on: February 10, 2013, 04:07:29 PM »
Re-mount, that's all. :)

I find Ctrl-F4 easier than remounting: it works while Stunts is running!

Hmmmm... I don't feel the importance of that. Maybe because I use DOSBox only for video captures.
5279,56 km (PB)

Duplode

  • Lives on Stunts
  • ******
  • Posts: 4000
  • Fear is your only god on the radio
    • View Profile
    • The Southern Cross Stunts Trophy
Re: DosBox does not see new files
« Reply #6 on: February 10, 2013, 06:38:55 PM »
Re-mount, that's all. :)

I find Ctrl-F4 easier than remounting: it works while Stunts is running!

Indeed, I find that to be incredibly convenient! I have a "quick launch" shortcut to DOSBox with Stunts on autorun in my (Linux) task bar, so even one extra click to load new files is too much  :) Now I can do stressed tests on-the-fly and run TrackBlaster in parallel with the game. Even my old tool for swapping cars just became a lot more useful to me!

Hmmmm... I don't feel the importance of that. Maybe because I use DOSBox only for video captures.

XP (if so, isn't that too slow)? 95? Boot disk?

(Maybe it would be interesting to hold a poll on how people run Stunts, perhaps placing it in a very visible place so that casual visitors can vote...)

CTG

  • Having only spam addict friends
  • ********
  • Posts: 22186
    • View Profile
Re: DosBox does not see new files
« Reply #7 on: February 10, 2013, 06:49:54 PM »
XP (if so, isn't that too slow)? 95? Boot disk?

XP, fast enough.
5279,56 km (PB)