Author Topic: I can't play the game again -.-'  (Read 1443 times)

Vector

  • Stunts Expert
  • *
  • Posts: 101
  • Stunts is love, Stunts is life.
    • View Profile
I can't play the game again -.-'
« on: March 02, 2015, 07:22:13 PM »
When i installed Stunts, correctly, when i open the game, DosBOX closes suddenly.



WTF?  >:(

Vector

  • Stunts Expert
  • *
  • Posts: 101
  • Stunts is love, Stunts is life.
    • View Profile
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #1 on: March 02, 2015, 07:23:36 PM »
OH WHAT?  :o

NOW THE GAME LAUNCHER DOESN'T WORK ANYMORE?

Duplode

  • Getting intrested in spam
  • *******
  • Posts: 3396
  • Through the astral door - to soar
    • View Profile
    • The Southern Cross Stunts Trophy
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #2 on: March 03, 2015, 04:50:05 AM »
When i installed Stunts, correctly,

What do you mean by "installed"? Using setup.exe?

when i open the game, DosBOX closes suddenly.

First guess would be missing/corrupt game files. If it still doesn't work, try again with a known-to-work Stunts distribution, such as the one at ZakStunts.

NOW THE GAME LAUNCHER DOESN'T WORK ANYMORE?

Which "game launcher"?

Vector

  • Stunts Expert
  • *
  • Posts: 101
  • Stunts is love, Stunts is life.
    • View Profile
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #3 on: March 03, 2015, 04:20:31 PM »
Quote
Which "game launcher"?
http://members.quicknet.nl/blankendaalr/dbgl/

Quote
First guess would be missing/corrupt game files. If it still doesn't work, try again with a known-to-work Stunts distribution, such as the one at ZakStunts.

I consulted Moby Games with this game launcher.

Quote
What do you mean by "installed"? Using setup.exe?

No- i didn't used setup.exe. (if there is one)

Duplode

  • Getting intrested in spam
  • *******
  • Posts: 3396
  • Through the astral door - to soar
    • View Profile
    • The Southern Cross Stunts Trophy
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #4 on: March 03, 2015, 05:10:56 PM »
Quote
Which "game launcher"?
http://members.quicknet.nl/blankendaalr/dbgl/

Oh yes, DBGL - I had forgotten about it (I used to use it, but haven't in quite a while). Does it fail at startup or when starting the game? (If DBGL is crashing you can always try DOSBox without it to see if the problem is really with DGBL - see the "Quick start" section of the wiki article.)

Quote
First guess would be missing/corrupt game files. If it still doesn't work, try again with a known-to-work Stunts distribution, such as the one at ZakStunts.

I consulted Moby Games with this game launcher.

The Add Game Wizard of DBGL doesn't check or download game files, so getting a new copy might be worth a try anyway.

Vector

  • Stunts Expert
  • *
  • Posts: 101
  • Stunts is love, Stunts is life.
    • View Profile
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #5 on: March 03, 2015, 05:37:39 PM »
I did not understand what to do in that page.  :-\

Duplode

  • Getting intrested in spam
  • *******
  • Posts: 3396
  • Through the astral door - to soar
    • View Profile
    • The Southern Cross Stunts Trophy
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #6 on: March 03, 2015, 06:33:52 PM »
I did not understand what to do in that page.  :-\

Which page?

(Another thing that might have happened is having selected the wrong executable when creating the DBGL profile. The right one may vary with your Stunts copy - with the ZakStunts one it is STUNTS_K.EXE - though it is certainly not LOAD.EXE)

Vector

  • Stunts Expert
  • *
  • Posts: 101
  • Stunts is love, Stunts is life.
    • View Profile
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #7 on: March 03, 2015, 06:44:47 PM »
Can you say what setup, executable and main to setup?  ;D

Duplode

  • Getting intrested in spam
  • *******
  • Posts: 3396
  • Through the astral door - to soar
    • View Profile
    • The Southern Cross Stunts Trophy
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #8 on: March 03, 2015, 07:06:52 PM »
Can you say what setup, executable and main to setup?  ;D

Main executable: STUNTS_K.EXE (or whatever the cracked exe in your stunts version is, or STUNTS.COM (if you like having to disable the security system  :))
Setup executable: SETUP.EXE (though it doesn't matter much, as you only have to run it if you want to change the sound mode.)

Vector

  • Stunts Expert
  • *
  • Posts: 101
  • Stunts is love, Stunts is life.
    • View Profile
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #9 on: March 03, 2015, 07:16:46 PM »
WOOOT

It runned without DosBox LOL

Vector

  • Stunts Expert
  • *
  • Posts: 101
  • Stunts is love, Stunts is life.
    • View Profile
Re: I can't play the game again -.-'
« Reply #10 on: March 07, 2015, 02:02:02 PM »
I don't need this anymore.