News:

Herr Otto Partz says you're all nothing but pipsqueaks!

Main Menu

Barmi, ami erdekes

Started by CTG, January 31, 2006, 10:02:33 AM

Previous topic - Next topic

Akoss Poo a.k.a. Zorromeister

HAJRÁ, VEGYÉSZ!!!

2026.74 km

CTG

http://index.hu/video/2014/10/08/race_the_tube_budapest/

Ejjj, ezt kipróbáltam volna 14 éve. Bár akkor még nem volt 4-es metró... :D

CTG

Quote from: Akoss Poo on October 10, 2014, 01:52:45 PM
Kiderült az igazság!!!

http://divany.hu/eletmod/2014/10/09/a_nok_budosebbet_finganak_mint_a_ferfiak/  :D

Egy átlagos szellentés során körülbelül 100 milliliternyi gáz távozik a szervezetb?l, úgy körülbelül két másodpercen keresztül, és ez naponta kb. 14 alkalommal ismétl?dik meg.

14-szer??? Hát hol élnek ezek? Egy órája keltem fel, de már rég túlteljesítettem... :D

NSO: Megye III: kirúgták az edzöt, szerinte ittasak voltak focistái

QuoteMegye III: kirúgták az edzöt, szerinte ittasak voltak focistái
A Csongrád megyei III. osztály Tisza-Maros csoportjában szereplö Komlósi Trans Baktó SC labdarúgó csapata menesztette Fütyü Illés vezetöedzöt, miután a tréner nem hagyta szó nélkül, hogy szerinte több játékosa – köztük a klub alelnöke is – ittas állapotban érkezett a Makó II elleni mérközésre.
Fütyü munkájára eddig nem lehetett panasz, hiszen a Baktó kilenc fordulót követöen 22 megszerzett ponttal vezeti a bajnokságot, az egyesület mégis Fütyü leváltása mellett döntött.
,,Köszönjük Fütyü Illés eddigi munkáját, hálásak vagyunk az eddig elért eredményekért, azonban a csapategység érdekében a jövöt nélküle képzeljük el. Köszönünk mindent neki, az új játékosok nagy része is miatta érkezett hozzánk, de az öszi szezonból hátralévö idöszakot házon belüli edzövel oldjuk meg, a tavaszi szezonra keresünk új edzöt" – mondta el a szegedma.hu-nak Pálinkó Attila, az egyesület alelnöke.
Fütyü Illés a megyei honlapon kommentben reagált a hírre, mint írja, a Makó elleni mérközésre öt játékosa – köztük maga Pálinkó is – erösen ittas állapotban jelent meg, amit nem bírt szó nélkül hagyni.
,,A hír igaz, mert a Makó elleni mérközésre öt játékos erösen ittas állapotban jelent meg, amit nem bírtam ki szó nélkül. Köztük Pálinkó Attila is az egyesület játékos-alelnöke, akivel már a mérközés alatt össze szólalkoztam. Ez az egész az ö kavarásának az eredménye. Aki ismer, tudja, hogy csapataimra pont az összetartás jellemzö. Az eredmények engem igazolnak. A csapatnak sok sikert kívánok."
HAJRÁ, VEGYÉSZ!!!

2026.74 km

CTG

Forever Fütyü Illés! ;D BÖÖÖÖÖÖFF!!!

Usrin

Forever Pálinkó Attila! Forever erösen ittas állapotban történ? futballozás!
The colour of a living being is determined by the gene.

1262.7 km

Agyonbasztam egy legyet és egy harlekinkaticát egy lidlis akciós újsággal.
HAJRÁ, VEGYÉSZ!!!

2026.74 km

CTG

Quote from: Akoss Poo on October 18, 2014, 11:48:19 AM
Agyonbasztam egy legyet és egy harlekinkaticát egy lidlis akciós újsággal.

Remélem, hogy következö életedben lecsapásra ítélt szúnyog leszel, te mocskos állatkínzó faszfej!!! >:(

(Mondta CTG, aki rendszeresen és élvezettel kínozza az ízeltlábúakat, mielött egy darab budipapírba csomagolva lehúzza öket a WC-n.)

(Jut eszembe, én meg néha rá szoktam írni egy budipapírra azoknak az embereknek a nevét, akiket rühellek, aztán mikor szarok, beledobom a budi lefolyójába és arra ürítek.  ;D)
HAJRÁ, VEGYÉSZ!!!

2026.74 km

CTG

HAJRÁ, VEGYÉSZ!!!

2026.74 km

CTG

Usrin

1262.7 km

Usrin

Quote from: Akoss Poo on November 07, 2014, 08:49:24 AM
Ehhez mit szóltok? Már a bioszkönyvek is kurvává nevelik a nöket!!!

http://minelli.blog.hu/2014/11/06/egy_kamaszlany_ketesgbeesett_naplobejegyzese

Hülye ultrafeminista picsa. Felölem akármekkora szört növeszthet a lábán, csak aztán ne ríja tele a világot, amiért a kanok egy ujjal sem akarnak hozzányúlni. A könyv szövege meg teljesen rendben van, egyszerüen ápoltságra próbál tanítani. "A smink annál szebb, minél láthatatlanabb" - ez pont a kurvásság ellen szól, bárcsak megfogadnák...

1262.7 km

Usrin

1262.7 km